Cine este RoJo Business Group?

Echipa tanara, flexibila si dinamica, Rojo Business Group are in spate 10 ani de experienta in domeniul organizarilor de manifestari si evenimente pentru clienti corporate. Infiintata in anul 2005, compania noastra a format un nucleu de specialisti care au adus creativitatea, priceperea si expertiza marilor jucatori internationali in domeniu, pe piata romananeasca, la momentul optim.

Suntem pregatiti sa facem fata celor mai solicitante conditii, precum si nevoilor exigente ale clientilor, datorita inclinarii noastre spre perfectiune si adaptarii permanente la noile tendinte.

Iti punem la dispozitie servicii complet personalizate, la cele mai inalte standarde, pentru organizarea evenimentelor corporate: congrese, simpozioane, conferinte, seminarii, work-shop-uri, cursuri, team-building-uri, intalniri de afaceri, lansari de produse/servicii, targuri, expozitii, concerte, baluri de caritate.

Suntem creativi, dinamici si iti oferim consultanta avizata gratuita pe parcursul intregului proiect. Implicarea noastra in cel mai mic detaliu iti va oferi siguranta ca prioritatea noastra este ca tu si partenerii tai sa beneficiati de servicii moderne, unice si care sa va reprezinte. Astfel, succesul evenimentului se va adauga la succesul afacerii tale, indiferent ca este vorba de partenerii tai sau de angajatii pe care doresti sa-i motivezi.

Raspunde provocarii Rojo Business Group si vei avea parte de un eveniment pe masura asteptarilor tale!

Solicita-ne si participa la evenimentul special pe care-l vom pregati pentru tine, colegii sau clientii tai! Alaturi de noi vei avea garantia succesului in afacerea pe care o conduci!