Romania a devenit, in ultimii ani, una dintre destinatiile europene inedite prezente pe lista oricarei companii sau institutii internationale, pentru desfasurarea  unor evenimente precum summit-uri, evenimente caritabile, targuri si expozitii internationale, manifestari si congrese in domenii precum: medical, politico-social, economic, etc.

Specialistii RoJo Business Group sunt pregatiti sa ofere suportul logistic la standarde internationale, atunci cand ne referim la organizarea de evenimente corporate.

Know-how-ul si implicarea activa a echipei RoJo Business Group in logisitica unui eveniment pe parcursul a 10 ani a dus la consolidarea unor relatii de parteneriat puternice cu profesionisti in domenii ca: sunet, lumini, audio-video, catering, ghizi, artisti, etc.

S.C. ROJO BUSINESS GROUP SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra in scopul incheierii prezentului contract, avand autorizatia numarul 30465/16.12.2013.

Datele vor fi dezvaluite societatilor de asigurare si reasigurare precum si companiilor aeriene.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.